Adriaen Banckertstraat 16 - 3115 JE Schiedam - T: 010-409 18 28 - info@burensystems.com

VCA gecertificeerd ISO 9001

© 2018, Buren Systems International BV

Meldkamer Noord Nederland

Referenties

 

Meldkamer Noord-Nederland

 

28-02-2011

Spectaculaire opening

Meldkamer Noord-Nederland in Drachten

Staatssecretaris Teeven van Veiligheid en Justitie

 

De Meldkamer Noord-Nederland in Drachten is 7 dagen in de week, 24 uur per dag, verantwoordelijk voor het verwerken van alle 112 meldingen van de drie noordelijke provincies een deel van de Waddenzee en het IJsselmeer.

Binnen de meldkamer zijn verschillende divisies samengevoegd, door het samenvoegen van deze hulpverleningsdiensten in één centrale meldkamer is er een nauwe samenwerking ontstaan tussen de politie, brandweer, ambulancezorg en de GHOR.

 

Buren Systems droeg bij aan de totstandkoming van de meldkamer Noord-Nederland door toepassing van ons innovatieve meldkamer meubilair hebben wij een goede workspace environment weten te realiseren naar behoefte van de centralist.

Meldkamer Noord Nederland

>

Door toepassing van onze Digital Prototyping Technology hebben wij een omgevingssculptuur gecreëerd waarin de vormgeving, materialen, bewegingen, klank, licht, ergonomie, open plan werkvloer en communicatiemiddelen een belangrijke rol spelen.

 

Het project:

Analyse inrichtingsplan, Ditigal Prototyping, simulatie ontwerp.

24/7 controle desk voorzien van: geïntegreerde technisch apparaten onderkast, separaat hoogte verstelbare monitortoolbar, special indicator verlichting, Led werkplekverlichting, akoestisch gebogen scheidingswanden, kabelmanagement en 24/7 controller stoelen.

Control Room Noord Nederland

Nieuws

-----------------------------------------------17-04-2013

Meldkamer Noord-Nederland winnaar

Outstanding emergency callcentre award

 

Een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste 112 meldkamer in Europa.  De Meldkamer Noord-Nederland van politie, brandweer en ambulancezorg heeft op 17 april in Riga ,hoofdstad Letland, de Europese prijs in de wacht gesleept voor 112-meldkamers die zich op een bijzondere manier weten te onderscheiden.

Buren Systems droeg bij aan de totstandkoming van de meldkamer.

 

Bron:   http://youtu.be/ZL7NN5mXmns  English

 

           http://youtu.be/N7km1JYzPkA    Nederlands

Een mooi item van de meldkamer Noord-Nederland:

 

Bron: http://youtu.be/6E4gMgPebp4