Adriaen Banckertstraat 16 - 3115 JE Schiedam - T: 010-409 18 28 - info@burensystems.com

VCA gecertificeerd ISO 9001

© 2018, Buren Systems International BV

Brochure

>

  Meldtafels | Controle tafels | Meldkamer inrichting | Controlekamer inrichting

Onze samenleving veranderd, steeds meer gebouwen en terreinen worden voorzien van cameratoezicht.

De controlekamer is verantwoordelijk voor het toezicht op, en de handhaving van de regels in de openbare ruimte en de bebouwde omgeving. Toezicht en handhaving houdt onze leefomgeving: leefbaar, veilig, gezond en geordend.

 

Om een optimale werkklimaat te kunnen creëren is een perfecte afstemming tussen de behoefte van de centralist en de inrichting van de meldkamer onmisbaar.
Wij ondersteunen u bij het maken van een indeling van de ruimte en werkplektyperingen.

Buren Systems kan het gehele project voor u verzorgen van meldkamer meubilair tot verlichting, 24-7 ergonomische stoelen, monitor ophangsystemen (separaat hoogte verstelbaar t.o.v. het bureaublad), video wall oplossingen, vast meubilair  en benodigdheden.

Tevens beschikken wij over een eigen ontwerpafdeling, die u vrijblijvend adviseert. U ontvangt een gericht maatwerk voorstel waarmee u een duidelijk overzicht verkrijgt van de toekomstige werkruimte. Onze inrichtingsmogelijkheden worden in 3D gepresenteerd en gerealiseerd. (Digital Prototyping)

 

Als we ons beter voelen, werken we beter...

Controlekamer

Een goede controlekamer straalt rust en daadkracht uit. De controlekamer staat immers altijd paraat. De werkplekken in de meldkamer/controlekamer wordt 24-7 bemand door verschillende typen operators. Deze operators verrichten verantwoordelijk werk, om ieder een zo aangename werkplek te kunnen bieden zal de werkplek in de meldkamer aan diverse ergonomische eigenschappen moeten voldoen: beenruimte, akoestiek van de ruimte, verlichting, hoogte van de werkplek en tevens de hoogte van de monitoren, vorm, de radius van de schermen voor een optimaal overzicht, reflectie en arbeidsproductiviteit.

Delta Terminal Controlekamer