Monitor ophangsysteem
Monitoren zijn het centrale punt in een controlekamer. De controlekamer bestaat voornamelijk uit werkplekken met meerdere monitoren en daarachter een groot overzichtsscherm waar centralisten en operators 24-7 voortdurend naar kijken. Dat maakt een slim, gezond en veilige werkplek van essentieel belang. Met vernieuwde technieken en slimme oplossingen richten wij een gezonde 24-7 werkplekomgeving in. Zo bouwen wij samen aan een toekomstige, gezonde werkplek wat bijdraagt aan de doelstellingen van uw organisatie, het welzijn van de mensen die er werken.
Voor een gezonde werkplek is de kijkafstand, radius (multi monitoren) en zeker ook de verstelbare hoogte en diepte van essentieel belang. De kijkhoek veranderd geregeld, is het niet door de wisseling van gebruiker, dan door de operator die regelmatig wisselt van zittend naar staand of een dynamische houding aanneemt. Door die variatie aan kijkhoeken is het van belang dat de monitoren met u mee bewegen, in hoogte en in diepte. Want dynamiek bevordert de bloedsomloop, verhoogt de werk-productiviteit en zorgt ervoor dat we in beweging blijven.
GEZOND WERKEN
Ophangsysteem toepasbaar op werkplek, aan de wand, op een kast of vrijstaand op een voetplaat of constructie. Het flexibele ophangsysteem kan in meerdere monitoren naast en/of boven elkaar en in elk gewenste radius worden vormgegeven. Hoogte is elektrisch verstelbaar via split level en de monitoren zijn in diepte instelbaar. Optioneel: Elektrisch in diepte verstelbaar.
Ook de controlekamer is aan verandering onderhevig omdat de techniek continue veranderd. Meestal ontkomen wij er dan niet aan om het monitor ophangsysteem te vervangen wanneer er door bv. veroudering van de monitoren het te vervangen scherm niet meer leverbaar is of een ander formaat heeft. Of u wenst een uitbreiding van uw huidige systeem. Bij een vast radius van het ophangsysteem wordt het een dure zaak om uw systeem geheel te vervangen. Daar hebben wij over nagedacht met ons modulaire systeem. De installatie is in breedte en hoogte uitbreidbaar of juist in te korten. Tevens is de constructie in hoogte in- en nastelbaar. Multifunctionele instelmogelijkheden dus. De monitoren kunnen nauwsluitend naast- en boven elkaar worden afgesteld.
Standaard uitvoering monitor ophangsysteem: Stevige constructie van aluminium extrusie profiel welk met een desk-trough verbinding op het monitorblad wordt bevestigd. Monitor armen van High Tech massief aluminium, voorzien van draaipunten voor full operational zwenk- kantel- en rotatiefuncties, messing lagerbussen. Semi Quick afneembare Vesa adapter met 75/100mm. passing. Hiermee kan de monitor eenvoudig gemonteerd of vervangen worden. Kabelmanagement horizontale en verticale kabelgoten zorgen voor een perfecte en veilige afwerking van de bekabeling boven het monitorblad. Kabeldoorvoer gaten in directe omgeving verzekeren een efficiënte kabelafvoer naar de onder het monitorblad aangebrachte kabelgoten.
Brochure Monitor ophangsysteem
Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.
Richtlijnen kijkhoek Richtlijnen Kijkhoek Richtlijnen kijkhoek