Adriaen Banckertstraat 16 - 3115 JE Schiedam - T: 010-409 18 28 - info@burensystems.com

VCA gecertificeerd ISO 9001

© 2018, Buren Systems International BV

Over ons

 

Buren Systems profileert zich sinds 1989 als een internationale handels onderneming. Door gebruikmaking van een hoge vakkennis, unieke verkoop producten en gespecialiseerde toepassingen hierop heeft het bedrijf een eigentijds profiel gekregen. Buren Systems distantieert zich van de normale kantoor vakhandel en is specialist in technisch en ergonomisch meubilair.

Het relatief kleine bedrijf is eigendom van de directie, die haar gehele carrière in het vakgebied heeft verkeerd, en waardoor uitermate dynamisch, flexibel en gezond. Door intensief de ontwikkelingen op de markt te volgen kan Buren Systems vooral op ergonomisch gebied steeds aantrekkelijker, gebruiksvriendelijker en technisch verbeterd aanbieden. Buiten het zeer grote aanbod in verschillende merkproducten of modellen kan Buren Systems ook speciaal naar wens vervaardigde producten tegen relatief lage prijzen leveren. Buren Systems is niet alleen een handels onderneming maar verzorgt tevens montage, en heeft een eigen technische dienst.

De vakkennis binnen het bedrijf verleend zich tevens voor facilitaire inkoop diensten.

 

Buren Systems International BV

Streeft constant naar een hoog kwaliteitsniveau van haar producten en diensten. Buren Systems International BV heeft dit beleid verwoord in een kwaliteitssysteem. Via ISO 9001 wordt dit vastgelegd en gecontroleerd. Altijd boven verwachting presteren. We stellen hoge eisen aan kwaliteit bij alles wat we doen, zowel wat betreft materiaal en duurzaamheid als ergonomie en design. Ons streven is om onze klanten altijd kwaliteit boven verwachting aan te bieden.

Team Buren Systems