Adriaen Banckertstraat 16 - 3115 JE Schiedam - T: 010-409 18 28 - info@burensystems.com

VCA gecertificeerd ISO 9001

© 2018, Buren Systems International BV

Ieder mens is anders.

Ons werkklimaat is in de afgelopen jaren sterk veranderd. We zitten meer/langer en onze houding wordt statischer. Door deze veranderingen komt er ook steeds meer de vraag naar een dynamische werkplek. De monitor is een essentieel onderwerp van de werkplek geworden, welke ook met zijn tijd mee gaat.

Brochure

>

Split-level tafels

 

Voor een gezonde werkplek is de kijkafstand, radius (bij meerdere beeldschermen) en zeker de verstelbare hoogte van cruciaal belang. De kijkhoek veranderd geregeld want wij kunnen niet de gehele dag in een passieve of actieve houding blijven zitten of staan. Afwisselend zitten en staan bevorderd de bloedsomloop, verhoogt de werkproductiviteit en zorgt ervoor dat we in beweging blijven.

 

Beeldschermtafels met het Split-Level systeem bestaan uit, door in feite, 2 losse tafels in één onderstel te plaatsen, waarmee een hogere stabiliteit van het geheel wordt verkregen. Het werkblad en monitorblad zijn beide separaat verstelbaar over een versteltraject van 620-1300mm. Wanneer u aan het werkblad uw werkzaamheden verricht, kunnen de bewegingen niet doorwerken op de monitor opstelling en wordt het hinderlijk trillen van beeldschermen volledig weggenomen.

 

Brochure Split-level beeldschermtafels