Verlichting
Directe & indirecte verlichting verminderd 98% van de reflectie op beeldschermen. Rustgevend effect op afdeling of kantoor door diffuus en sereen licht. De contrasten in de werkruimte worden optimaal geminimaliseerd door perfecte verstrooiing van de lichtbron. Radian verlichting is een effectieve en rustgevende lichtbron met een minimum aan contrast verschillen. Diffuus en sereen licht in uw werkomgeving zorgt voor een gezond klimaat op de werkvloer en minimale reflectie op uw beeldscherm door toepassing van polycarbonaat opaline glasplaat filters.
Overal waar je ogen op de proef gesteld worden is een compromisloze licht-oplossing essentieel. Of het nu in de fabricage, assemblage, kwaliteitscontrole of analyse, of in laboratoria, elektronica, metaal of horloge-industrie: die TANEO is een echt all-round talent. Met een toepassingsgerichte lichtopbrengst, een hoge licht-kwaliteit en ergonomische bediening zorgt de TANEO voor optimale werkomstandigheden en laat zich als geen ander aanpassen aan individuele en werkgerelateerde eisen.
Als we ons beter voelen, werken we beter. Het antwoord op de behoefte van verlichting op de werkplek. Met uitzicht over het werkoppervlak biedt licht van Radian een sereen helder licht met een visueel comfort voor de gebruiker.
Brochure verlichting Brochure verlichting