Videowall oplossingen
Een controle kamer omvat veel meer dan het plaatsen van nieuw meubilair. Het gaat om de samenhang van meerdere factoren. Het gaat om een 24-7 werkplek die werkt. Ons team is gespecialiseerd in het ontwerpen en inrichten van uw controlekamer die aansluit bij de taken en wensen van uw organisatie. Qua ergonomie, techniek, duurzaamheid en toekomstbestendigheid. Precies daarin zit onze ervaring. Er worden hoge eisen gesteld aan het inrichten van een controlekamer. Ergonomie, verlichting, techniek, zichtlijnen maar ook de verschillende oparators die werken in 24/7 shifts zijn van invloed op de juiste afstemming van uw werkplekomgeving. De videowall is een centraal punt in de controlekamer met algemene informatie voorziening. Of dit nu een enkel groot scherm betreft of een multi monitor wall ons modulaire systeem is super flexibel en op elke locatie toepasbaar.
Het monitor ophangsysteem is multi inzetbaar, flexibel, overzichtelijk, ergonomisch en duurzaam en is ten alle tijden uitbreidbaar, verstelbaar, verplaatsbaar of juist naar wens in te korten.
Vrijstaand, aan de wand, op een kast, aan het plafond, verrijdbaar, elektrisch in hoogte verstelbaar en in elk gewenste radius toepasbaar.
De monitoren kunnen nauwsluitend naast elkaar en boven elkaar worden afgesteld voor een zo rustig mogelijk kijkervaring.
Brochure Videowall Brochure Videowall
Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.
Inclusief high tech monitor armen voorzien van draaipunten met full operational zwenk, kantel en rotatiepunten. Semi quick lock VESA adapter. Voor het eenvoudig plaatsen van monitoren. Volledige kabelmanagement. Geïntegreerde bediening in 24-7 werkplek bij elektrische hoogte verstelling.