Werkplek op maat
Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van uw speciale werkplek. Productiebedrijf, zorg instelling of overheidsinstantie wij ontwerpen een werkplek die bij u past. Realisatie van concept tot eindproduct. Creëer uw ideale werkplek.
Elektrisch hoogte verstelbaar keukenwerkblad. Ideaal voor rolstoelgebruikers. Door het verstelbare frame aan de wand te monteren ontstaat er veel ruimte onder het werkblad en blijft de stabiliteit behouden. Alle aansluitingen verborgen achter wandpanelen voor een mooie strakke uitstraling. Bedienschakelaar gemonteerd onder rand van het werkblad. Moeiteloos verstelbaar op ieder gewenste hoogte ongeacht u nu staat of zit.
Hoogte verstelbare tafels met meerdere niveaus en geïnte- greerde verlichting. Voor het opsporen van financiële en fiscale criminaliteit.
Regie tafel voor het Schouwburg de Domeinen Sittard. Ontwerp voor een verrijdbaar en hoogte verstelbare tafel met een verzonken werkblad voor het plaatsen van apparatuur.
Laurens De Tuinen Hoogte verstelbare tafels met opstaande rand inclusief geïntegreerde 220volt aansluitingen. voor de afdeling strijk & wasservice.
Politie Gelderland Voor onze klant hebben wij een beeldschermwerkplek mogen ontwerpen voor training van het personeel waar de monitoren kunnen worden verborgen onder de desk waardoor er één grote vergadertafel ontstaat. IT werkplekken met hangende pc kast voorzien van scharnierende deksel voor verticale monitorlift en overig apparatuur. De monitorlift is soepel te bedienen door middel van een gasveeraandrijving.
Deze desks zijn speciaal voor onze klant ontworpen. Hoogte verstelbare werktafels voorzien van niveaus voor het plaatsen van de te onderzoeken apparatuur. Hiermede kunnen gezondheidsklachten worden voorkomen. Een minder belastende werkhouding van de medewerkers De niveaus zijn kantelbaar en zorgen voor een overzichtelijk geheel van apparatuur.
Heeft u vragen? Wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij contact met u op.
Contact formulier Contact formulier